Προγνωστικά Τρίτης: Με τους μικρούς του Τουρκμενιστάν

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλή εβδομάδα! Κανονικά θα δώσουμε και σήμερα το παρόν εν αναμονή και του ερχομού κι άλλων πρωταθλημάτων και φυσικά της μεγάλης επανεκκίνησης των Γερμανών. Δυστυχώς, το μάλλον θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της Λευκορώσικης Μινσκ κατά πάσα πιθανότητα θα δρομολογήσει εξελίξεις και ίσως τη διακοπή του πρωταθλήματος ενώ κρούσμα και στην Νότια Κορέα, η οποία αριθμούσε για μέρες μηδέν κρούσματα και ίσως έχει ίσως και όχι επίπτωση και στην ποδοσφαιρική ζωή της χώρας. Όλη αυτή η εισαγωγή είναι αναγκαία για να σας εξηγήσουμε ότι ενδεχομένως τα πρωταθλήματα να λιγοστέψουν. Ως τώρα έχουμε, όμως, μία σταθερά και αυτή είναι το Τουρκμενιστάν. Η χώρα έχει δύο κατηγορίες πρωταθλημάτων και με έξυπνο τρόπο μάς προσφέρει παιχνίδια μεσοβδόμαδα πότε από την πρώτη κατηγορία και πότε από την κατηγορία των ομάδων κάτω των 21 ετών, όπως και σήμερα. Στο κουπόνι μας έχουμε τρεις αγώνες με ομάδες κάτω των 21 από το Τουρκμενιστάν και θα μας απασχολήσουν και τα τρία. Η απόδοση και των τριών ικανοποιητικότατη, αλλά οι επιλογές μας προτείνονται μονές. Πάμε να δούμε την ανάλυση για κάθε ματς και στο τέλος τις προτάσεις μας:

Ασγκαμπάτ u21 – Σαγκαντάμ u21 (14:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Ασγκαμπάτ που υποδέχεται την Σαγκαντάμ στην πρωτεύουσα της χώρας. Η Ασγκαμπάτ είναι η χειρότερη ομάδα της χώρας ως τώρα με μόλις έναν βαθμό και 6 γκολ επίθεσης σε 6 αγώνες. Τα 16 γκολ, όμως, που έχει δεχθεί δεν της στερούν απλά βαθμούς αλλά και πολλά άλλα, όπως αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και γόητρο. Υποβιβασμός ή πρωταθλητής δεν υπάρχει, το μόνο κίνητρο είναι το δέλεαρ. Η γηπεδούχος είναι η χειρότερη ομάδα εντός κι εκτός έδρας και βάσει παράδοσης με την Σαγκαντάμ δεν ευνοείται. Έναν αγώνα έχουμε ως δείγμα και αυτός έληξε τον περασμένο Μάρτιο 2-1 υπέρ της Σαγκαντάμ. 4Η – 1Ι ο απολογισμός της σε 5 αγώνες, ακριβώς όπως και της Σαγκαντάμ ενώ και στα γκολ παρουσιάζει ενδιαφέρον με 4/5 over 2,5, 3/5 over 3.5 και 4/5 gg. Η Σαγκαντάμ είναι στην ίδια τραγική κατάσταση με 4/5 over 2.5, 3/5 over 3.5 και 3/5 gg σε 5 πρόσφατους αγώνες. Έχει μόλις 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και σχεδόν ίδιο συντελεστή τερμάτων 6-19. Πάμε στα γκολ με συντηρητισμό: GG στο 1.59 (Stoiximan).

Νέμπιτσι u21 – Άχαλ u21 (14:00):

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Νέμπιτσι με την Άχαλ. Η 3η με την 4η συγκρούονται σε έναν αγώνα που περιμένουμε να ‘’μιλήσουν’’ οι άμυνες. Είναι δυο ομάδες με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με μόλις 8 γκολ σε 7 αγώνες. 9-8 και 10-8 οι συντελεστές τερμάτων τους για την Νέμπιτσι και την Άχαλ αντίστοιχα. Ένας αγώνας τον περασμένο Μάρτιο μεταξύ τους και έληξε 1-1. Έχουν σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα τους ως τώρα ενώ έχουν δεχθεί και γκολ. Είναι πολύ φορμαρισμένες και αναμένεται να έχουμε γκολ. Αλλά τόσο το γόητρο όσο και η παράδοση δε δείχνουν πολλά γκολ. Δεν θα αγνοήσουμε την ως τώρα εικόνα τους ούτε την παράδοση. GG+under 3.5 στο 3.60 (Stoiximan).

 

Μερβ u21 – Αλτίν Ασίρ u21 (14:30):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Αλτίν Ασίρ που φιλοξενείται στην μετριότατη Μερβ. Η Αλτίν Ασίρ είναι η περσινή πρωταθλήτρια στη μεγάλη κατηγορία ενώ προελαύνει και στην κατηγορία των u21. Πρωτοπόρος 21 βαθμούς, έχει το απόλυτο 7/7 με 25 γκολ και μόλις 3 παθητικό. Δύο 4-0 κι ένα 3-0 έχει εκτός έδρας ενώ έχει κερδίσει σε πρόσφατο αγώνα την Μερβ εντός έδρας με 3-1. Δεν ξέρω αν η Μερβ θα βρει γκολ, εντός βρίσκει πολλά συνήθως και είναι αήττητη. Θεωρώ ότι θα έχουμε νίκη αλλά και γκολ.  Αλτίν Ασίρ over 2.5 γκολ (δικά της) στο 2.00  (Stoiximan). Καλή τύχη!!

Relevant news