Στοιχηματικές Ιστοσελίδες

Στην ελληνική αγορά στοιχήματος δραστηριοποιούνται αρκετές ιστοσελίδες που διεκδικούν ένα μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας και προσφέρει η καθεμία τις υπηρεσίες της, με σκοπό να προσελκύσουν νέα μέλη. Όλες οι ιστοσελίδες προσφέρουν τις βασικές υπηρεσίες στον τομέα του στοιχηματισμού, αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την στοιχηματική εμπειρία των μελών τους.

1.
Bet365

Κορυφαία στον Κόσμο
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅Υψηλές αποδόσεις
✅Live Streaming* απο υπολογιστή και κινητό
✅Ασιατικά χάντικαπ και πληθώρα ειδικών σε αρκετά αθλήματα

2.
Stoiximan

Mobile Operator of the Year - EGR Awards 2019
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅Καινοτόμες προσφορές*, συνεχής επιβράβευση* παικτών
✅Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
✅Η καλύτερη εταιρεία για Στοίχημα & Καζίνο από κινητό διεθνώς! (EGR Awards 2019)

3.
Bwin

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅Πολύ καλό πρόγραμμα επιβράβευσης & προσφορών*
✅Μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών σε Pregame και Live Betting
✅Εύχρηστη ιστοσελίδα, πολύ καλές εφαρμογές για iOS και Android

4.
Novibet

Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι!
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅Ολοκαίνουρια εύχρηστη ιστοσελίδα
✅Ανταγωνιστικές αποδόσεις και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων
✅Ασιατικά χάντικαπ, καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα**

5.
Betshop

100% ανανεωμένη!
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅Πλούσιο πρόγραμμα επιβράβευσης*
✅Ανταγωνιστικές αποδόσεις και ασιατικά χάντικαπ
✅Πλούσιο live betting με Live Streaming* και πολλές αγορές

6.
Sportingbet

Όχι τυχαία επιλογή!
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅Ποικιλία αγώνων σε Live Betting και Live Steaming*
✅Εγγύηση & αξιοπιστία από ένα δυνατό Brand
✅Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*

7.
Interwetten

Επιβράβευση* για όλους
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅Πολύ καλό Live Betting με προβολή για Multi live σελίδας
✅Ασιατικά χάντικαπ, δυνατότητα Cash Out*
✅Εξαιρετικό πρόγραμμα επιβράβευσης*

8.
Winmasters

+30.000 Live το μήνα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅ Υψηλές αποδόσεις
✅ Πάνω απο 30.000 αγορές τον μήνα
✅ Πληθώρα αγορών και ειδικών στοιχημάτων
**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.

9.
Vistabet

Με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

✅Ποικιλία αγώνων σε Live Betting και Live Steaming*
✅Κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία
✅Γενναιόδωρο πρόγραμμα ανταμοιβής, καθημερινές προσφορές*

Η μεγάλη ποικιλία επιλογών που έχουμε στην ελληνική αγορά όμως μπορεί να προκαλέσει αναποφασιστικότητα και προβλήματα σε εκείνους που θέλουν να επιλέξουν μια νέα στοιχηματική ιστοσελίδα για να διεκδικήσει κέρδη με τα στοιχήματά του. Άλλωστε, δεν υπάρχουν ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν σε όλους τους τομείς, για να τις ανακηρύξουμε αναμφισβήτητα κορυφαίες. Μόνο σελίδες που ξεχωρίζουν σε διαφορετικούς τομείς, προκειμένου να βρεθούν στις καλύτερες.

 

Κάθε παίχτης όμως θα πρέπει να εξετάζει όλα εκείνα που του προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες και να τα συγκρίνει, ώστε να βρει εκείνη που τον εξυπηρετεί περισσότερο και μπορεί να ενισχύσει όχι μόνο την εμπειρία παιχνιδιού, αλλά και τα πιθανά κέρδη του.

Στοιχηματικές Νόμιμες ή μη;

Ένας βασικός διαχωρισμός που πρέπει να γίνει για τις ιστοσελίδες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είναι αυτός ανάμεσα σε νόμιμες και παράνομες. Παράνομες θεωρούνται από το ελληνικό κράτος εκείνες οι ιστοσελίδες που δεν έχουν αποκτήσει άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ύποπτες,. Άλλωστε, πολλές από αυτές έχουν εγκριθεί από τις αρχές άλλων χωρών. Όμως, οι ιστοσελίδες αυτές, όχι μόνο δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, αλλά δε λογοδοτούν και στις ελληνικές αρχές. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι σε μια παράνομη ιστοσελίδα στοιχήματος κρύβει πάντα ρίσκο.

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων έχει αδειοδοτήσει προσωρινά 24 εταιρείες που μπορούν να δραστηριοποιούνται νόμιμα στον τομέα του online στοιχήματος. Αυτές οι εταιρείες διατηρούν μία ή περισσότερες ιστοσελίδες και είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν φόρους, να διατηρούν γραφεία στην Ελλάδα και να υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα μεταξύ άλλων.

Το να επιλέξει κάποιος μια από αυτές τις ιστοσελίδες είναι το καλύτερο που έχει να κάνει, αφού οι αυστηρές ελεγκτικές αρχές φροντίζουν ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία τους και να προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους Έλληνες παίχτες.

Οι βασικές υπηρεσίες

Κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μπορεί να προσφέρει λιγότερες ή περισσότερες υπηρεσίες, που βελτιώνουν την εμπειρία στοιχηματισμού. Όλες όμως προσφέρουν μια σειρά από βασικές υπηρεσίες.

Μια από τις βασικότερες τέτοιες υπηρεσίες είναι η ύπαρξη τμήματος εξυπηρέτησης πελατών. Η επικοινωνία με αυτό το τμήμα γίνεται αν οι παίχτες έχουν κάποια απορία ή κάποιο πρόβλημα. Σε κάποιες ιστοσελίδες μπορούν να επικοινωνούν ολόκληρο το 24ωρο και κάθε ημέρα, ενώ σε κάποιες άλλες σε συγκεκριμένο ωράριο. Τέλος, όλες οι νόμιμες ιστοσελίδες υποστηρίζουν την επικοινωνία στα ελληνικά και διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας, όπως το τηλέφωνο, το live chat, το e-mail και άλλοι.

Βασικές είναι και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στον τομέα των συναλλαγών. Για να στοιχηματίσει χρήματα στα αθλήματα, κάθε παίχτης χρειάζεται να μεταφέρει ένα ποσό στον λογαριασμό του. Και, αν κερδίσει, να προχωρήσει σε ανάληψη. Κάθε ιστοσελίδα φροντίζει για αυτές τις ανάγκες προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους καταθέσεων και αναλήψεων, αλλά και την απαραίτητη ασφάλεια για τις συναλλαγές. Ειδικά οι νόμιμες στην Ελλάδα ιστοσελίδες προσφέρουν δημοφιλείς τρόπους στους Έλληνες παίχτες (όπως η Paysafe), αλλά και αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ένας ακόμη κρίσιμος τομέας είναι το live στοίχημα. Πλέον όλες οι ιστοσελίδες προσφέρουν και στοίχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και οι υπηρεσίες που προσφέρει κάθε ιστοσελίδα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την εμπειρία. Μια τέτοια υπηρεσία είναι και το live streaming, που μεταδίδει ζωντανά αγώνες του live στοιχήματος.

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία μιας στοιχηματικής ιστοσελίδας είναι πλέον και η δυνατότητα mobile στοιχηματισμού. Όλες οι ιστοσελίδες έχουν διαμορφώσει την εμφάνισή τους για όσους στοιχηματίζουν από κινητό ή τάμπλετ, ενώ κάποιες έχουν σχεδιάσει και ειδικές εφαρμογές για όσους θέλουν να τις κατεβάσουν στο κινητό τους.

Μια τελευταία βασική υπηρεσία είναι και αυτή των προσφορών. Κάποιες ιστοσελίδες ανακοινώνουν λίγες προσφορές και κάποιες άλλες περισσότερες. Οι προσφορές είναι βασικό κομμάτι του στοιχηματισμού, αφού μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Έτσι, το πρόγραμμα προσφορών μιας ιστοσελίδας έχει πάντα σημασία.

Τέλος, κάποιες δευτερεύουσες υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά είναι τα στατιστικά και τα ζωντανά αποτελέσματα, το cash out (που κλείνει πρόωρα τα στοιχήματα, μειώνοντας το ρίσκο) και η δυνατότητα τοποθέτησης παρολί με σημεία από τον ίδιο αγώνα.

Τα κριτήρια επιλογής Στοιχηματικής

Τα κριτήρια επιλογής που πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιος σχετίζονται με τις παραπάνω υπηρεσίες. Για παράδειγμα, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέγουν ιστοσελίδες που υποστηρίζουν τον αγαπημένο τους τρόπο καταθέσεων και αναλήψεων ή την προτιμώμενη μέθοδο επικοινωνίας. Επιπλέον, όσοι προτιμούν να στοιχηματίζουν live θα πρέπει σίγουρα να επιλέξουν μια ιστοσελίδα που να προσφέρει live streaming και να έχει δώσει την κατάλληλη προσοχή στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή όμως παίζουν και κάποιοι ακόμη πιο βασικοί τομείς. Ένας από αυτούς είναι η ποικιλία στοιχημάτων που θα βρουν σε κάποια ιστοσελίδα. Κάθε ιστοσελίδα άλλωστε, προσφέρει στοιχήματα σε διαφορετικά αθλήματα (κάποιες μπορεί να προσφέρουν σε 10 αθλήματα, καλύπτοντας μόνο τα δημοφιλή, ενώ κάποιες άλλες σε περισσότερα από 30, καλύπτοντας ακόμη και τα πιο πρωτότυπα). Επιπλέον, οι στοιχηματικές αγορές που θα συναντήσουν οι παίχτες μπορεί να διαφέρουν από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα. Κάποιες για παράδειγμα, δεν προσφέρουν ασιατικά στοιχήματα, ενώ κάποιες άλλες προσφέρουν ακόμη και συνδυαστικές επιλογές. Τέλος, διαφορές υπάρχουν και στις διοργανώσεις που καλύπτει κάθε ιστοσελίδα, αλλά και στον αριθμό των ειδικών και μακροχρόνιων στοιχημάτων.

Ένας τελευταίος βασικός τομέας επιλογής είναι και οι αποδόσεις. Κάθε ιστοσελίδα διατηρεί διαφορετική προμήθεια από τα στοιχήματα (γκανιότα), με αποτέλεσμα κάποιες να ανακοινώνουν υψηλότερες και κάποιες άλλες χαμηλότερες αποδόσεις στα ίδια σημεία. Οι παίχτες θα πρέπει να αναζητήσουν εκείνες τις ιστοσελίδες που προσφέρουν τις υψηλότερες αποδόσεις, αλλά δεν υπάχρχει ιστοσελίδα που να ξεχωρίζει σε όλες τις αποδόσεις. Κάποιες έχουν υψηλότερες στο ποδόσφαιρο και κάποιες άλλες στο μπάσκετ, κάποιες στα φαβορί και κάποιες άλλες στα αουτσάιντερ. Και κάθε παίχτης θα πρέπει να εντοπίσει αυτή με τις υψηλότερες αποδόσεις στα σημεία που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.