Οδηγός Virtual Sports

Μια κατηγορία παιχνιδιών που παρουσιάζουν ιδιαίτερη άνθηση τον τελευταίο καιρό είναι τα virtual sports. Τα virtual sports είναι μια σειρά εικονικών αγώνων σε διάφορα αθλήματα, στα οποία οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν και να διεκδικούν κέρδη, όπως και σε κάποιον πραγματικό αγώνα. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι κάθε εικονικός αγώνας δε διεξάγεται στην πραγματικότητα, αλλά μέσω της γεννήτριας RNG, με τα αποτελέσματα να προκύπτουν τυχαία.

Πώς λειτουργούν τα virtual sports;

Τα virtual sports είναι μια σειρά εικονικών αγώνων, στους οποίους οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού. Πριν την έναρξη κάθε αγώνα, οι παίχτες μπορούν να δουν τις διαθέσιμες αγορές και να επιλέξουν τα σημεία στοιχηματισμού, τα οποία συνοδεύονται από τις ανάλογες αποδόσεις. Έπειτα, ο αγώνας ξεκινά και εξελίσσεται μέσα σε μερικά λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί, οι σωστές προβλέψεις θα λάβουν τα ανάλογα κέρδη.

Σε αντίθεση με τα πραγματικά αθλήματα, στα virtual sports το αποτέλεσμα προκύπτει από τους λογάριθμους της RNG. Τα αποτελέσματα είναι μεν τυχαία, αλλά βασίζονται και σε μια σειρά στατιστικών που προκύπτουν από προηγούμενους αγώνες. Έτσι, οι παίχτες βασίζονται κυρίως στην τύχη, αλλά έχουν και έναν μπούσουλα για να στοιχηματίσουν.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν τα virtual sports;

Το βασικότερο πλεονέκτημα των virtual sports είναι το ότι διεξάγεται ένας νέος αγώνας κάθε μερικά λεπτά, οπότε η αγωνιστική δράση δεν απουσιάζει ποτέ. Επιπλέον, οι αγώνες διοργανώνονται 24/7 ακόμη και σε περιόδους που η αγωνιστική δράση είναι φτωχή (για παράδειγμα, το καλοκαίρι) ή έχει αναγκαστεί σε ακυρώσεις και αναβολές (όπως την εποχή του κορωναϊού). Τέλος, ακόμη και ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας (για παράδειγμα, ένα ντέρμπι στο τένις) διαρκεί μόνο μερικά λεπτά και μόλις ολοκληρωθεί παίρνει τη θέση του ο επόμενος.

Ποια virtual sports είναι διαθέσιμα;

Τα virtual sports έχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος στις προτιμήσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων τα τελευταία χρόνια και όπως είναι φυσικό η ζήτηση φέρνει και μεγαλύτερη προσφορά. Έτσι, είναι διαθέσιμα πολλά αθλήματα στην εικονική εκδοχή τους. Τα βασικότερα παρουσιάζονται παρακάτω:

Ποδόσφαιρο: Το εικονικό ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα και σε αυτή την κατηγορία στοιχηματισμού. Αυτό σημαίνει και ότι οι παίχτες έχουν τις περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού.

Τένις: Εξαιρετικά δημοφιλές είναι και το τένις, με τους παίχτες να έχουν ακόμη και τη δυνατότητα live στοιχηματισμού σε εικονικούς αγώνες.

Μπάσκετ: Πολλές ιστοσελίδες προσφέρουν και τη δυνατότητα στοιχηματισμού στο εικονικό μπάσκετ, με αγώνες που βασίζονται ακόμη και στο NBA.

Ιπποδρομίες/Κυνοδρομίες: Οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες είναι ιδανικές για τα virtual sports, αφού ολοκληρώνονται ούτως ή άλλως σε μερικά λεπτά. Οι παίχτες μπορούν να βρουν πολλές και διαφορετικές παραλλαγές στις δύο κατηγορίες.

Speedway/Ποδηλασία: Άλλες δύο κατηγορίες αθλημάτων που ολοκληρώνονται γρήγορα και είναι ιδανικές για τα virtual sports. Συνήθως, οι μόνες διαθέσιμες επιλογές αφορούν το νικητή κάθε αγώνα.

Τι πρέπει να προσέξω;

Αυτά που πρέπει να προσέξει κάποιος που ξεκινά να στοιχηματίζει στα virtual sports είναι λίγο-πολύ όσα πρέπει να προσέχει και στο αθλητικό στοίχημα. Αρχικά, θα πρέπει να φροντίσει να επιλέξει μια ιστοσελίδα που είναι αξιόπιστη και έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες. Επιπλέον, το γεγονός ότι τα virtual sports διεξάγονται άμεσα και συνέχεια μπορεί να προκαλέσει σε κάποιους παίχτες να παρασυρθούν και να χάσουν πολλά χρήματα. Για αυτό το λόγο, ο υπεύθυνος στοιχηματισμός και τα όρια στο παιχνίδι θα πρέπει εδώ να ληφθούν υπόψιν ακόμα πιο σοβαρά.