Ειδικά στοιχήματα για την 8η σεζόν του Game Of Thrones στην Stoiximan

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, οι τηλεθεατές επιβεβαίωσαν ότι η 8η και τελευταία σεζόν του Game Of Thrones θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019, δίνοντας τέλος στη μάχη για τον θρόνο του Westeros. Οι εξελίξεις στη σειρά αναμένεται να είναι καταιγιστικές, με πολλούς χαρακτήρες να βρίσκουν το τέλος τους, άλλους να βρίσκουν τη δικαίωση και τις ισορροπίες ανάμεσα στις οικογένειες της τηλεοπτικής σειράς να αλλάζουν για μια ακόμη φορά. Προς το παρόν βέβαια, κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά πού θα καταλήξει η ιστορία, αλλά αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει πολλούς παίχτες από το να στοιχηματίσουν στις εξελίξεις της 8ης σεζόν του Game Of Thrones.

Και όσο υπάρχουν παίχτες πρόθυμοι να στοιχηματίσουν στις εξελίξεις της σειράς θα υπάρχουν και ιστοσελίδες στοιχήματος που θα προσφέρουν δεκάδες τέτοια στοιχήματα και θα ζητούν από τους παίχτες να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Μια τέτοια ιστοσελίδα είναι και η Stoiximan, η οποία δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα στο Game Of Thrones, εκμεταλλευόμενα μικρότερες ή μεγαλύτερες αποδόσεις, ανάλογα με τις πιθανότητες που έχουν να επαληθευθούν.

Όπως είναι φυσικό, σε μια σειρά όπως το Game Of Thrones, τα περισσότερα στοιχήματα αφορούν σε θανάτους χαρακτήρων της σειράς. Για παράδειγμα, ένα από τα στοιχήματα της Stoiximan ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν ποιοι χαρακτήρες θα πεθάνουν έως το τέλος της 8ης σεζόν. Τα περισσότερα φαβορί αποτελούν δευτερεύοντες ή τριτεύοντες χαρακτήρες που δεν προβλέπεται να έχουν καλό τέλος, όπως ο The Mountain (1.03), ο Euron Greyjoy (1.18) και ο Jorah Mormont (1.18). Είναι χαρακτηριστικό ότι στην συγκεκριμένη αγορά, οι περισσότεροι χαρακτήρες εμφανίζονται τόσο καταδικασμένοι που η απόδοση για τον θάνατό τους δεν ξεπερνά το 2.00!

Από την άλλη, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στο ποιοι χαρακτήρες θα επιβιώσουν έως το τέλος της 8ης σεζόν. Και σε αυτή την περίπτωση, τα περισσότερα φαβορί έχουν χαμηλές αποδόσεις, που δύσκολα ξεπερνούν το 2.00.

Συνεχίζοντας με τους θανάτους όμως, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα head to head στοιχήματα, σχετικά με το ποιος χαρακτήρας θα πεθάνει πρώτος στην 8η σεζόν. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα πεθάνει πρώτος ο Jamie Lannister ή ο Tyrion Lannister. Kαι τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο αν θα πεθάνει ένας ακόμη από τους δράκους της Daenerys, με την απάντηση ναι να είναι το φαβορί, με απόδοση 1.57, έναντι του 2.30 για το όχι.

Η αγορά που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα της Stoiximan πάντως δεν έχει να κάνει με το θάνατο, αλλά με αυτόν που θα κάθεται στον θρόνο του Westeros στο τέλος της 8ης σεζόν του Game Of Thrones. Φαβορί σύμφωνα με τη Stoiximan είναι ο Bran Stark, με απόδοση 2.00, ενώ ακολουθεί ο Jon Snow, με απόδοση 4.50, και η Daenerys Targaryen, με απόδοση 5.00. Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το θρόνο δε μπορούν να χαρακτηριστούν φαβορί, αφού συνοδεύονται από απόδοση που ξεκινά από το 10.00 (Tyrion Lannister) και καταλήγει στο 400.00 (Gilly)!

Aνάλογα με τα στοιχήματα που θα επιλέξουν τα μέλη της Stoiximan τέλος, θα έχουν και διαφορετική διορία να τα τοποθετήσουν, από τα τέλη του Δεκεμβρίου 2018 έως τις αρχές του Απριλίου του 2019.

Relevant news