Στοιχηματίζοντας στο Πρόσωπο της Χρονιάς μέσω της Stoiximan

Κάθε χρόνο, το περιοδικό Time ανακοινώνει τη λίστα των υποψηφίων για τον τίτλο του Προσώπου της Χρονιάς, του ανθρώπου εκείνου που έχει απασχολήσει περισσότερο τα πρωτοσέλιδα. Η βράβευση του Προσώπου της Χρονιάς από το περιοδικό Time δεν διαφέρει από άλλου είδους βραβεύσεις, γεγονός που σημαίνει μεταξύ άλλων και ότι οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να δοκιμάσουν να προβλέψουν το αποτέλεσμα, όπως μπορούν να το κάνουν και σε κάθε άλλη βράβευση.

Οι επιλογές των παιχτών που θέλουν να στοιχηματίσουν στο Πρόσωπο της Χρονιάς είναι ακόμη αρκετές, αφού η συντακτική ομάδα του Time δεν έχει ανακοινώσει καν τους υποψήφιους. Η ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο Δεκέμβριο και έως τότε υπάρχουν στοιχήματα για μια σειρά από προσωπικότητες που ενδεχομένως συμπεριληφθούν στην αξιοζήλευτη λίστα.

Οι προσωπικότητες αυτές μπορούν να βρεθούν σε διάφορες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως αυτή της Stoiximan, η οποία έχει συμπεριλάβει τις προβλέψεις για το Πρόσωπο της Χρονιάς στα ειδικά στοιχήματα που ανακοινώνει κατά καιρούς. Τα μέλη της Stoiximan μπορούν να ανοίξουν τα ειδικά στοιχήματα στην κατηγορία «Διασκέδαση» και να επιλέξουν το Πρόσωπο της Χρονιάς Περιοδικού Time. Εκεί, θα βρουν αρκετές επιλογές, όλες διαθέσιμες για στοιχηματισμό.

Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές ξεχωρίζουν φυσικά τα μεγάλα φαβορί για την βράβευση ως Προσώπου της Χρονιάς. Το μεγαλύτερο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Elon Musk, με απόδοση 4.50. Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας έχει αφήσει το δικό του στίγμα στα πρωτοσέλιδα του 2018, καθώς έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τις επιχειρηματικές του κινήσεις και τις δηλώσεις του.

Ακολουθούν τέσσερα ακόμη φαβορί: ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, και ο Πρόεδρος της Κίνας, Xi Jinping, με απόδοση 5.00 και ο Αμερικανός πάστορας Andrew Brunson και η Αμερικανίδα καθηγήτρια ψυχολογίας Christine Blasey Ford, με απόδοση 5.50. Θυμίζουμε ότι ο Brunson απελευθερώθηκε επιτέλους από τις τουρκικές φυλακές, φέρνοντας τις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ σε κομβικό σημείο, ενώ η Blasey Ford ήταν αυτή που κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση τον υποψήφιο για το Ανώτατο Δικαστήριο Brett Kavanaugh.

Οι παραπάνω επιλογές αποτελούν τα φαβορί στοιχηματισμού στη Stoiximan, αλλά δεν είναι οι μόνες. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και σε άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας που συνοδεύονται από υψηλότερες αποδόσεις. Για παράδειγμα, υπάρχουν κάποιοι μόνιμοι κάτοικοι της λίστας του Time, όπως ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin (12.00), o Πρόεδρος της Β. Κορέας, Kim Jong Un (8.00) και o Πάπας Φραγκίσκος (10.00). Πολλά ακόμη πρόσωπα προέρχονται από τον τομέα της πολιτικής, όπως η Καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel (15.00), η πρωθυπουργός της Αγγλίας, Theresa May (70.00) και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Donald Tusk (30.00). Παράλληλα, στις επιλογές βρίσκεται και η νεότερη ένοικος του αγγλικού Παλατιού, Megan Markle (60.00), o rapper Kanye West (150.00) και η τενίστρια Serena Williams (15.00).

ειδικά στοιχήματα της Stoiximan στη συγκεκριμένη κατηγορία τέλος κλείνουν στις 30 Νοεμβρίου, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων από το περιοδικό Time

Relevant news