Στοιχήματα για όλες τις εξελίξεις του La Casa De Papel

H ισπανική σειρά La Casa De Papel κατάφερε να καθηλώσει στους καναπέδες τους χιλιάδες τηλεθεατές και στην Ελλάδα και ήταν θέμα χρόνου η συμμορία του Professor να δραπετεύσει από τη μικρή οθόνη και να περάσει στις πλατφόρμες των εταιριών στοιχήματος! Όπως και κάθε άλλη επιτυχημένη σειρά άλλωστε (όπως για παράδειγμα το Game Of Thrones), το La Casa De Papel αποτελεί πλέον αντικείμενο δεκάδων στοιχημάτων.

Πρόσφατα εξάλλου, οι υπεύθυνοι της σειράς ανακοίνωσαν ότι η ισπανική συμμορία επιστρέφει για μια τρίτη σεζόν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθήσουν νέες εξελίξεις στη σειρά, αλλά και στους παίχτες του στοιχήματος να προχωρήσουν σε προβλέψεις για πολλά ενδεχόμενα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις, οι επιλογές που έχουν οι παίχτες είναι πολλές και θυμίζουν περισσότερο αθλητικό γεγονός παρά τηλεοπτική σειρά! Στην ιστοσελίδα της Stoiximan για παράδειγμα, οι διαθέσιμες αγορές είναι αρκετές και καλύπτουν διαφορετικά σενάρια, γεγονότα και πτυχές που θα απασχολήσουν τους τηλεθεατές στην τρίτη σεζόν.

Τα πιο βασικά στοιχήματα είναι αυτά που αφορούν στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν και σε κάποιες άλλες πτυχές της σειράς. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των επεισοδίων της τρίτης σεζόν και να επιλέξουν αν θα είναι over 8,5 ή under 8,5. Το φαβορί σε αυτή την περίπτωση είναι το under 8,5, με απόδοση 1.65. Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή στοιχηματισμού στο ποιος χαρακτήρας θα είναι αυτός που θα εμφανιστεί πρώτος στην αρχή της σεζόν. Όπως είναι φυσικό, μεγάλο φαβορί είναι ο Professor, με απόδοση 2.00.

Από εκεί και πέρα, τα μέλη της Stoiximan που θέλουν να στοιχηματίσουν στο La Casa De Papel μπορούν να πραγματοποιήσουν προβλέψεις για την τύχη των πρωταγωνιστών. Βασικός χαρακτήρας σε δύο από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχήματα είναι ο Berlin. Στο πρώτο, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν είναι ακόμη ζωντανός και στο δεύτερο στο αν είναι ο μεγάλος αδερφός του Professor. Και στις δύο περιπτώσεις, η απάντηση που αποτελεί φαβορί είναι το ναι, με απόδοση 1.65 και 1.17 αντίστοιχα. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα παντρευτούν ο Professor με τη Raquel, αν θα συναντήσει τον γιο της η Nairobi, αν το παιδί της Monica θα είναι αγόρι ή κορίτσι και στο ποιος από τους βασικούς χαρακτήρες θα συλληφθεί πρώτος. Στο τελευταίο στοίχημα, φαβορί είναι ο Helsinki, με απόδοση 1.70 και μεγάλο αουτσάιντερ η Raquel, με απόδοση 25.00.

Παρόμοια στοιχήματα θα μπορέσουν να τοποθετήσουν και τα μέλη της ιστοσελίδας της Novibet. Τα στοιχήματα στο La Casa De Papel είναι διαθέσιμα και εκεί και καλύπτουν διαφορετικές πτυχές της τρίτης σεζόν. Για παράδειγμα, και εδώ μπορούν να στοιχηματίσουν στον χαρακτήρα που θα συλληφθεί πρώτος (και εδώ είναι φαβορί ο Helsinki, με απόδοση 1.75), στον χαρακτήρα που θα εμφανιστεί πρώτος στην οθόνη (φαβορί είναι ο Professor, με απόδοση 2.10), στο αν η Nairobi θα συναντήσει τον γιο της και στο αν ο Professor και η Raquel θα παντρευτούν. Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το ενδεχόμενο να είναι ακόμη ζωντανός ο Berlin δεν θεωρείται τόσο μεγάλο φαβορί στη Novibet, αφού και οι δύο αποδόσεις (ναι ή όχι) είναι μοιρασμένες στο 1.87.≠

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα τέλος θα είναι διαθέσιμα στις δύο ιστοσελίδες έως τις 30 Νοεμβρίου.

Relevant news