Στοίχημα: Γκολ σε Φερόε και Ισπανία!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώνεται και αυτή η εβδομάδα και έρχεται μια νέα, αλλά πλην ολοκληρωθεί έχουμε να δούμε, να πούμε και να ασχοληθούμε με πολλά παιχνίδια. Κάποια πρωταθλήματα ολοκληρώνονται, άλλα βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο ενώ άλλα είναι ακόμα σε πλήρη αγωνιστική δράση και εντοπίζοντας κίνητρα σε συγκεκριμένες ομάδες εντοπίζουμε και ευκαιρίες για κέρδη. Στην Γερμανία όλα τα παιχνίδια διεξάγονται την ίδια ώρα και μέρα για λόγους διαφάνειας, οπότε για σήμερα δεν έχουμε κάποιο παιχνίδι. Την Ιταλία θα την αποφύγουμε για στοιχηματικούς λόγους, όπως και την Αγγλία. Έτσι θα πάμε στην Ισπανία με δύο αγώνες και δύο επιλογές, μία για κάθε αγώνα. Θα μας απασχολήσουν τα πρωταθλήματα της Ισπανίας και των Νήσων Φερόε. Θα στοχεύσουμε στα γκολ και στα σημεία με ομάδες που έχουν κίνητρο και ανάγκες για βαθμούς. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος:

Φουγκλαφιόρντουρ-Β36 Τόρσχαβν (17:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα των Νήσων Φερόε ανάμεσα στην αδύναμη Φουγκλαφιόρντουρ και την Β36 Τόρσχαβν. Η Β36 Τόρσχαβν είναι πλέον τέταρτη και συνεχώς ανεβαίνει αφήνοντας στο παρελθόν τις ήττες που την πλήγωσαν. Νίκησε με άνεση την Στρέιμουρ και επανήλθε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Απέχει 6 βαθμούς πια από την πρωτοπόρο και μισητή της ΗΒ Τόρσχαβν και θέλει οπωσδήποτε να την φτάσει. Διόρθωσε την άμυνά της ενώ η επίθεσή της παραμένει εξαιρετική. Έχει άριστη παράδοση με ομάδες εκτός της 5άδας και σχεδόν μόνο νίκες. Τρομερή παράδοση έχει και απέναντι στην Φουγκλαφιόρντουρ την οποία κερδίζει και δη με διασυρμό. Η Φουγκλαφιόρτνουρ αν και εξαιρετικά κακή και αδύναμη πέρδι, φέτος, ως τώρα κάνει καλή πορεία, ανέλπιστα καλή, είναι 5η και ήδη έχει 13 βαθμούς. Οι δύο νίκες απέναντι στις Στρέιμουρ και Άργκια και ανέβηκε. Επικίνδυνο παιχνίδι για την Β36 Τόρσχαβν αλλά εκτιμώ ότι θα το πάρει το παιχνίδι εύκολα δύσκολα. Πιθανό να δεχθεί γκολ, αλλά θα σκοράρει. Over 2.5 γκολ Β36 Τόρσχαβν στο 1.80 (Stoiximan).

Βαλένθια-Οσασούνα (20:30):

Ολοκληρώνουμε με την Ισπανία και πηγαίνουμε στη Βαλένθια, η οποία υποδέχεται την Οσασούνα. Η Βαλένθια θέλει οπωσδήποτε νίκη γιατί έμεινε πίσω στο κυνήγι μιας ευρωπαϊκής θέσης και μόνον έτσι θα φτάσει στο σκοπό της. Σημαντικές οι 5 βασικές της απουσίες και ίσως δυσκολέψει το έργο της, αλλά οφείλει να παραταχθεί σωστά, να παίξει όπως επιβάλλεται και να κερδίσει. Απέναντι στην Οσασούνα από το 1983-2017 έχει μόλις δύο ήττες από την αντίπαλό της και πάμπολλες νίκες. Η ήττα της με 3-0 από την Ρεάλ και η ισοπαλία με 1-1 από την Λεβάντε ήταν πλήγμα και πρέπει να συνέλθει. Καλή επιθετικά αλλά έχει πρόβλημα στην άμυνα. Η Οσασούνα είναι η πλέον αδιάφορη ομάδα της βαθμολογίας, αφού έχει 35 βαθμούς, βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και δεν προλαβαίνει ούτε κάποια ευρωπαϊκή θέση αλλά απέχει και από τον υποβιβασμό κατά 9 βαθμούς. Υπάρχουν βέβαια ακόμα αρκετά παιχνίδια, αλλά αν προσέξει, δε θα κινδυνεύσει. Εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αλλά η Βαλένθια είναι η 4η καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα και έχει έμπειρο και ικανό ρόστερ. Δεν αποκλείω να σκοράρει η φιλοξενούμενη αλλά περιμένω αντίδραση από την Βαλένθια και νίκη. Με ρίσκο θα επιλέξω τον άσο. 1 στο 1.97 (Stoiximan). Καλή τύχη!

Relevant news