Προγνωστικά στοίχημα: Τετάρτη με τις φιλοξενούμενες!

Καλημέρα φίλες και φίλοι στου στοιχήματος! Στη μέση της εβδομάδας φτάσαμε αισίως και αυτή τη φορά με τους αγώνες που διεξάγονται καθημερινά να μας κάνουν να ξεχνιόμαστε και να διασκεδάζουμε περιστασιακά και αν βγάζουμε κέρδος, τότε έχουμε πετύχει. Πλούσια η σημερινή μέρα όπως και συνολικά η εβδομάδα αυτή ενώ σε λίγες μέρες θα έχουμε πλήρη επιστροφή των μεγάλων πρωταθλημάτων, άρα και μέγιστη αγωνιστική δράση. Σήμερα έχουμε την επανεκκίνηση των Πορτογάλων, που αν και είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα το εφετινό και αμφίρροπο, μέχρι να πάρουμε εικόνα, δε θα το προσεγγίσουμε. Θα ασχοληθούμε με μεγάλα πρωταθλήματα, όμως, όπως της Τσεχίας και της Εσθονίας με στήριξη στις φιλοξενούμενες και προσέγγιση στα γκολ  Έχουμε δύο αγώνες συνολικά και ακριβώς τόσες επιλογές, μία για κάθε παιχνίδι. Με χρονική σειρά πάμε να δούμε τις αναλύσεις μας και τις επιλογές:

Σόκολοφ-Παρντούμπιτσε (19:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της 2ης κατηγορίας της Τσεχίας ανάμεσα στην πρωτοπόρο Παρντούμπιτσε και την Σόκολοφ που κινδυνεύει. Η Σόκολοφ αν και τώρα τελευταία, μετά την διακοπή, δείχνει σημάδια ανάκαμψης και προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, εντούτοις είναι δύσκολο να γλυτώσει, αν δεν κάνει μια μεγάλη αντεπίθεση. Έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει, απομένουν βέβαια 11 αγώνες αλλά πρέπει να συνεχίσει με δυναμική και νίκες. Απέχει 7 βαθμούς τουλάχιστον από την σωτηρία και ίσως και παραπάνω, αφού η Βάρσντορφ, που κυνηγά, κάνει νίκες από το πουθενά. Η γηπεδούχος ξεκίνησε με ήττα, συνέχισε με μια σημαντική νίκη και προ εβδομάδας πήρε ισοπαλία από την Βλάσιμ με 1-1. Το κυριότερο πρόβλημά της είναι η επίθεση και όχι η άμυνα, γιατί υπάρχουν ομάδες πάνω από την Σόκολοφ βαθμολογικά με χειρότερη άμυνα, αλλά η Σόκολοφ με τα 16 γκολ επίθεσης σε 19 αγώνες έχει την χειρότερη επίθεση και μεγάλη απώλεια βαθμών. Έχει καλή παράδοση στο σκοράρισμα εναντίον της Παρντούμπιτσε και ελπίζει να σκοράρει και σήμερα. Η Παρντούμπιτσε είναι πρωτοπόρος, έχει 6 βαθμούς διαφοράς από τη 2η Μπρνο και έβαλε πλώρη για άνοδο. Είναι πολύ δυνατή, άριστη σε επίθεση και άμυνα, υποδειγματική η σταθερότητά της και ολοένα και ανεβαίνει. Θα την στηρίξουμε, γιατί όσο και να θέλει η Σόκολοφ δεν φαίνεται να μπορεί. 2 στο 1.53 (Novibet).

Πάιντε-Φλόρα Ταλίν (19:30):

Συνεχίζουμε με την Εσθονία, ένα πρωτάθλημα που έχει τον χαρακτήρα ενός από τα πιο επιθετικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι άδικα, αφού έχουμε δει και μάλιστα συχνά ακόμα και 6-7 γκολ σε έναν αγώνα και αυτό πολλές φορές ίσως είναι και ρουτίνα! Μία πολύ επιθετική ομάδα είναι και η Πάιντε που φιλοξενεί την Φλόρα Ταλίν. Η Πάιντε είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά και επιπόλαια. Ενώ έχει την καλύτερη επίθεση σε 4 αγώνες στην κατηγορία έχει και την 3η χειρότερη άμυνα και στερείται βαθμούς. Ασταθής ομάδα με 2 ήττες και μία νίκη μετά τη διακοπή δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Παίζει μάλιστα δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με μεγάλη ομάδα. Με τη Λεβάντια Ταλίν έχασε 4-1. Η Φλόρα Ταλίν είναι η δεύτερη διεκδικήτρια του τίτλου μετά την Λεβάντια Ταλίν και θέλει να κερδίσει σήμερα για να συνεχίσει να κυνηγά την μεγάλη αντίπαλό της, από την οποία απέχει 2 βαθμούς. Είναι εξαιρετική στην επίθεση και στην άμυνα, σοβαρή μέχρι στιγμής και μετά το μουδιασμένο 0-0 στην επανεκκίνηση πέτυχε δύο καλές νίκες με 2-3 (επί της Νάρβα) και 3-0 επί της Ταλίνα Κάλεβ. Είναι το φαβορί σήμερα και πρέπει να το επιβεβαιώσει. Θα την στηρίξουμε με γκολ. 2+Over 1.5 στο 2.45 με τη μέθοδο ‘‘Match combo’’ της Bet365.  Καλή τύχη!!

Relevant news