Προγνωστικά: Με ρεζέρβες Λευκορωσίας για την Πέμπτη!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!!  

Νέα εβδομάδα, λίγο κουτσουρεμένη βάσει αθλητικών γεγονότων και αγώνων αλλά πάντα όλο και κάτι θα υπάρχει για να ποντάρουμε, για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας και να βρούμε ευκαιρίες κέρδους. Η ύπαρξη φιλικών που μπορεί να εντοπίζετε κατά καιρούς, κυρίως από την Αρμενία, δεν πρέπει να μας απασχολεί, από το γεγονός ότι προστίθενται και αφαιρούνται από τις στοιχηματικές εταιρίες και εν τέλει δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό. Αναφέρω ένα παράδειγμα από το προχθεσινό φιλικό της Αρμενίας το οποίο εμφανίσθηκε μία φορά στ εταιρία, στην συνέχεια αφαιρέθηκε και ο αγώνας με δύο ακυρώσεις γκολ και άλλα ευτράπελα έληξε 2-2! Οπότε είναι προτιμότερο να πάμε σε λίγκες που γνωρίζουμε και είναι πιο προβεβλημένες. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία για ποντάρισμα με τις Ρεζέρβες της Λευκορωσίας ενώ έχουμε και νέα να σας δώσουμε. Τα  Νησιά Φερόε ξεκινούν σε λίγες μέρες, η Νότια Κορέα αύριο, προστέθηκαν στο πρόγραμμα οι Λιθουανία και Εσθονία με την Λετονία να ορίζει, ως η 3η χώρα της Βαλτικής, διακοπή και το Βιετνάμ άρχισε φιλικά προετοιμασίας μιας κι έληξε εν μέρει κι εκεί η καραντίνα. Πηγαίνοντας στο σήμερα, έχουμε να σας δώσουμε 2 επιλογές από 2 αγώνες στοχεύοντας σε συνδυασμούς με γκολ. Πάμε να δούμε ανάλυση και προτάσεις:

Γκοροντέγια 2- Μινσκ 2 (14:00):

Ο πρώτος αγώνας μας είναι η Γκοροντέγια 2 με την Μινσκ 2 ενώ να σας αναφέρω ότι και οι δύο αγώνες διεξάγονται στις 14:00 το μεσημέρι. Η Γκοροντέγια 2 είναι κάκιστη και δίκαια βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Ο συνδυασμός τραγικής επίθεσης με απούσα άμυνα την οδηγεί στην τελευταία θέση με έναν μόλις βαθμό! 7 αγώνες και κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να δεχθεί 21 γκολ (!!) και να πετύχει μόλις 2!! Απίστευτη επίδοση που σπάνια βλέπουμε. Εκτός κι εντός έχει σχεδόν 0 βαθμούς ενώ ειδικά στην έδρα της είναι τραγική. Έχει μόλις μία νίκη επί της Μινσκ 2 σε σύνολο 8 αγώνων ενώ μνημειώδης είναι και η ισοπαλία που πήρε το 2017 με 1-1. Η, δε, Μινσκ 2 είναι μια καταπληκτική ομάδα με τρομερή επίθεση και καλούτσικη άμυνα. Σε 7 αγώνες πέτυχε 15 γκολ και δέχθηκε 8. Έχει 9 βαθμούς εκτός έδρας και συνολικά 16 και είναι δεύτερη πίσω από την πρωτοπόρο Δυναμό με μια νίκη διαφορά. Έχει κερδίσει την Γκοροντέγια 2 με 8-0, 4-1 εντός και 0-2, 1-2, 0-1 εκτός. 3/4 νίκες έχει εκτός και 1 ισοπαλία. Φέτος, έχει 3 νίκες με Over 2.5 και μια ήττα από την Ρουχ Μπρεστ με 3-1 εκτός έδρας. Είναι ακλόνητο φαβορί, σκοράροντας θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και μπορεί άνετα να βγάλει και μόνη της το over. Ως σκέψεις καλές επιλογές είναι το over 3.5 και με τον συνδυασμό του 2. Εμείς έχουμε άλλη πρόταση, πιο μετριοπαθή.  Πάμε με τον συνδυασμό: 2+over στο 1.57 (Novibet).

Σλατσκ 2 – Ενερτζέτικ/BGU Μινσκ 2 (14:00):

Ολοκληρώνουμε με δύο αμυντικά ασταθείς αλλά επιθετικά ‘’φλογερές’’ ομάδες που όταν συναντιούνται μας χαρίζουν τρομερά παιχνίδια. 4-4 και 1-3 τα σκορ τους πρόσφατα ενώ φέτος, μέχρι στιγμής, σε συνολικά 7 αγώνες η Σλατσκ 2 έχει 6/7 over 2.5 και η ,δε, Ενερτζέτικ έχει 5/7 over 2.5. Οι συντελεστές των γκολ για Σλατσκ 2 και Ενερτζέτικ είναι 13-15 και 7-11 αντίστοιχα. Έμαθαν επίθεση αλλά δεν παίζουν καθόλου άμυνα. Κίνητρο υπάρχει και για βαθμολογική άνοδο και για λόγους γοήτρου. Πάμε κι εδώ σχετικά συντηρητικά με σκέψεις για πολλά γκολ: gg+over 2.5 στο 1.53 (bet365). Καλή τύχη!!

Relevant news