Προγνωστικά: 3 συνδυασμοί από την Λευκορωσία κοντά στο 10.00!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Πάει και η εβδομάδα αυτή, ολοκληρώνεται και το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου είναι γεγονός. Εν αναμονή του ερχομού των Νοτιοκορεατών που θα κοσμήσουν το κουπόνι μας από τις 8 του μηνός, εντός ολίγων ημερών δηλαδή, οι Γερμανοί ακόμα ψάχνονται για να ορίσουν την πιο ασφαλή ημερομηνία προκειμένου να εκκινήσει ξανά η Μπουντεσλίγκα ενώ το Τουρκμενιστάν δε θα μας συντροφεύσει αυτή τη φορά. Μένουμε για το Σάββατο αυτό με την Λευκορωσία, και για την ακρίβεια με Ρεζέρβες της χώρας, με την Πρέμιερ Λιγκ κι ευκαιρίες με ρίσκο αλλά και αρκετά κέρδη. Θα έχουμε τρεις επιλογές από την Πρέμιερ Λιγκ αγνοώντας τη Λίγκα των Ρεζέρβων.  Να επισημάνουμε ότι το ρίσκο που θα λάβουμε θα πρέπει να συνοδεύεται με χαμηλό ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας και τις αναλύσεις:

Μινσκ-Τορπέντο Ζόντινο (14:00):

Ξεκινάμε την ανάλυσή μας από τον αγώνα της Μινσκ που υποδέχεται την Ζόντινο. Η Μινσκ είναι σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα από την Ζόντινο και πρέπει να το αποδείξει. Είναι μια ομάδα με δυνατή έδρα και πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα προκειμένου να μπορεί να βασίζεται στο μέλλον εκεί για να κερδίζει βαθμούς. Έχει καλή και αξιόπιστη επίθεση αλλά είναι επιπόλαια στην άμυνα και της στερεί βαθμούς. Βέβαια, είναι ιδανική η παράδοση που έχει απέναντι σε ομάδες που δεν ανήκουν στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα. Συν τοις άλλοις, όταν αντιμετωπίζει την Ζόντινο είναι καλή εντός και έχει ‘’χτίσει’’ ένα καλό αήττητο σερί. Η Ζόντινο είναι μια μέτρια ομάδα που είναι απορίας άξιο πώς έχει καταφέρει να είναι τόσο ψηλά στον πίνακα. Έχει εξαιρετική και υποδειγματική άμυνα αλλά κάκιστη επίθεση και απέναντι στην Μινσκ θα τα βρει σκούρα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα ‘’στείρα’’ παιχνίδια και δεν σκοράρει εύκολα απέναντι στην Μινσκ στους πρόσφατους αγώνες τους. Η ομάδα της πρωτεύουσας θέλει και πρέπει να νικήσει. Πάμε με τον 1 στο 2.60 (bet365).

Ρουχ Μπρεστ-Γκοροντέγια (16:00):

Συνεχίζουμε με την Ρουχ Μπρεστ που υποδέχεται την Γκοροντέγια. Δύο μετριότατες ομάδες που στηρίζονται στα λίγα γκολ, στην άμυνα και στον έλεγχο του ρυθμού. Η Ρουχ Μπρεστ έχει 2 νίκες σε 6 αγώνες ενώ η Γκοροντέγια μόλις 3 νίκες στους 6 αγώνες ενώ χαρακτηριστικό και των δύο είναι η μετριότατη επίθεσή τους. Κλασικές ομάδες του under οι δύο ομάδες. Μία φορά έχουν βρεθεί οι δυο τους και η νίκη πήγε στην Γκοροντέγια. Τα γκολ τους μπαίνουν συνήθως στο δεύτερο ημίχρονο και σίγουρα μετά το 28ο λεπτό που σκεφτόμαστε να στοχεύσουμε. Πιστεύω θα πάνε σε ένα συντηρητικό παιχνίδι, με έλεγχο ρυθμού και λίγα γκολ. Θα μπουν με προσοχή και έτσι πάμε στα γκολ μετά το μισάωρο. Γκολ μετά το 28΄ στο 1.95 (Stoiximan).   

Δυναμό Μινσι-Σλατσκ (18:00):

Ολοκληρώνουμε τις προβλέψεις μας με τον αγώνα της έτερης πρωτευουσιάνας Δυναμό και της Σλατσκ. Η Δυναμό βασίζεται στην εξαιρετική της επίθεση και φυσικά στην αήττητη έδρα της για να κερδίζει  βαθμούς ενώ καθοριστικό ρόλο παίζει και η παράδοση. Εντός έδρας έχει συντριπτικά υπέρ της μια τρομερή παράδοση με 6 νίκες σε 7 αγώνες και έχοντας δεχτεί γκολ μια φορά μονάχα και μόλις ένας αγώνας έληξε ισόπαλος. Είναι έμπειρη και ικανή να βάλει δύσκολα στην Σλατσκ. Η Σλατσκ από την άλλη, παρά την κακή παράδοση και άμυνα είναι μια επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την δυνατή της επίθεση αλλά και την επιπόλαιη άμυνα της Δυναμό. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία πρώτη ως τώρα. Πάμε στα γκολ λόγω και κινήτρου. GG στο 1.91 (bwin). Kαλή τύχη!!

Relevant news