Stoixima Online

Παίζοντας live στοίχημα

Το στοίχημα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι που τυγχάνει μαζικής αποδοχής σε όλο τον κόσμο. Οι παίκτες ασχολούνται με το παιχνίδι με διάφορους τρόπους, έχοντας έναν βασικό στόχο, να κερδίσουν χρήματα. Η επίτευξη αυτού του στόχου, πάντως, δεν έρχεται κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, αφού το στοίχημα μπορεί να πάρει πολλές μορφές.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορεί να επιλέξουν οποιοδήποτε άθλημα, οποιοδήποτε παιχνίδι, και οποιοδήποτε στοίχημα για κάθε παιχνίδι, από τα διαθέσιμα της κάθε στοιχηματικης εταιρείας, να το αναλύσουν διεξοδικά πριν την έναρξη του γεγονότος και να επιλέξουν το στοίχημά τους περιμένοντας να επιβεβαιωθεί μετά την έναρξη. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να παίξει σε νικητή ποδοσφαιρικού αγώνα, over/under σε γκολ, ασιατικό χάντικαπ και άλλα πολλά, να τοποθετήσει τα στοιχήματά του και να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι για να δει αν επαληθεύτηκαν οι επιλογές του. Υπάρχει, όμως, κι ένα άλλο είδος στοιχήματος, που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του επιλεγμένου γεγονότος, το live στοίχημα.

Είναι δεδομένο, ότι με μια πετυχημένη επιλογή πριν την έναρξη του γεγονότος, ο παίκτης θα νιώσει ικανοποίηση, χαρά και άλλα παρόμοια συναισθήματα. Αν παρακολουθεί το γεγονός στο οποίο επέλεξε να στοιχηματίσει, μπορεί να νιώσει κι άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια.

Υπάρχουν, όμως και αυτοί, που επιλέγουν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του γεγονότος και αυτό σίγουρα αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την ένταση την οποία θα νιώσουν και αντίστοιχα τα θετικά ή αρνητικά συναισθήματα στη συνέχεια. Αυτό εκτινάσσει κατακόρυφα το συναίσθημα της διασκέδασης, καθώς ο παίκτης δεν παρακολουθεί απλώς το στοιχηματικό γεγονός, αλλά προσπαθεί να βιώσει το ρυθμό του, να αναλύσει τα πιθανά ενδεχόμενα, και τέλος να πάρει αποφάσεις, που πιστεύει ότι θα είναι επικερδείς για τον ίδιο.

Στο live betting, ή live stoixima, μπορείς να στοιχηματίσεις μέχρι και στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης/γεγονότος που έχεις επιλέξει, σε αντίθεση με κάποια χρόνια πριν, που τα στοιχήματα περιορίζοντας αποκλειστικά πριν την έναρξη του γεγονότος.

Ας πάρουμε το παράδειγμα, που αναφέραμε παραπάνω. Σκεφτείτε πόσα διαθέσιμα στοιχήματα υπάρχουν πριν από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου (1Χ2, over/under, ασιατικά, σκόρερ, κ.ά.). Τώρα αναλογιστείτε τι μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Πόσα πράγματα μπορεί να συμβούν, που δεν μπορούμε να σκεφτούμε πριν την έναρξή του. Σκεφτείτε όλους τους αστάθμητους παράγοντες, που παίζουν ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε ότι μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα υπάρχει ένα στοίχημα, του οποίου οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι άνθρωποι, που ασχολούνται με τις αποδόσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, οι live traders, εργάζονται για τη στοιχηματική εταιρεία για να προσφέρουν αποδόσεις σε ζωντανά στοιχήματα και δίνουν lines και αποδόσεις ανάλογα με τη δική τους γνώμη για το πώς πηγαίνει ένα παιχνίδι.

Φυσικά, υπάρχουν εταιρείες και εταιρείες σε αυτόν τον τομέα, με κάποιες να έχουν «διαβάσει το μάθημά τους» και να προσφέρουν αποδόσεις φυσιολογικές, και ίσως όχι τόσο επικερδείς για τον παίκτη. Αλλά ακόμα και σε αυτές τις εταιρείες, υπάρχουν περιπτώσεις, που το live betting μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, από άποψη value, οι οποίες μάλιστα μπορεί να επαληθευτούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το live στοίχημα, είναι μια πιο δυναμική προσέγγιση στο στοίχημα, καθώς ο παίκτης μπορεί να βάλει τον εαυτό του στο ρυθμό του αγώνα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω και να εντοπίσει πράγματα, που θα του φέρουν κέρδη. Για παράδειγμα, σκεφτείτε να παίζει Άρσεναλ-Έβερτον και οι γηπεδούχοι να προηγούνται με 2-1, αλλά βλέποντας το παιχνίδι να νιώθετε ότι με την πίεση, που ασκεί η ΈΒερτον, είναι πολύ πιθανό να σκοράρει. Μπορείτε να ποντάρετε σε κάτι τέτοιο.

Το θέμα, όπως και σε όλα με το στοίχημα, είναι να επιλέξετε μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία για να τοποθετείτε τα στοιχήματά σας online. Αυτό είναι άλλωστε, ένα από τα πρώτα πράγματα, που πρέπει να προσέξετε όταν παίζετε στοίχημα στο διαδίκτυο. Αν βρείτε μια τέτοια εταιρεία, τότε είναι σίγουρο ότι θα έχει live betting τμήμα. Πολλές από αυτές, μάλιστα προσφέρουν και τη δυνατότητα του LIVE Stream για κάποια γεγονότα, πράγμα, που διευκολύνει εσάς, που θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι και να ποντάρετε σε αυτό σε πραγματικό χρόνο.

Αν είστε ήρεμοι , έχετε καλή ψυχολογία και  ακολουθείτε πιστά τις σωστές αρχές στοιχηματισμού, τότε το online  στοίχημα είναι καλές επιλογές για εσάς. Όπως σε όλα, όμως τα είδη τζόγου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ειδικά αν δεν έχετε σταθερά θεμέλια στη στοιχηματική σας παρουσία.