Μις Κόσμος 2018: Στοιχήματα για την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου στην Stoiximan

Οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος έχουν συνηθίσει να στοιχηματίζουν σε ιδρωμένους αθλητές και αθλήτριες και να διεκδικούν κέρδη, ελπίζοντας πως ο ιδρώτας τους θα τους φέρει τη νίκη σε κάποιον αγώνα, που διεξάγεται σε γήπεδο, παρκέ, κορτ ή αλλού. Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις καλλιστείων ανά τον κόσμο όμως είναι επίσης διαθέσιμες σε ιστοσελίδες στοιχήματος και δίνουν σε κάποιους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν όχι στον ιδρώτα, αλλά στην ομορφιά. Και όταν μιλάμε για μεγάλες διοργανώσεις, μιλάμε για καλλιστεία όπως αυτά για τη Μις Κόσμος 2018, που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Stoiximan.

Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της Stoiximan μπορούν να στοιχηματίσουν και σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει, αρκεί να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι και να μη στοιχηματίσουν βασισμένοι στο προσωπικό γούστο. Άλλωστε, τόσο μεγάλες διοργανώσεις συναντώνται συχνά στις ιστοσελίδες στοιχήματος και συνοδεύονται από μια σειρά προγνωστικών και προβλέψεων από τους ειδικούς!

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στη φετινή Μις Κόσμος πάντως έχουν διορία έως τις 8 Δεκεμβρίου, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο μεγάλος διαγωνισμός ομορφιάς. Τα σχετικά στοιχήματα είναι διαθέσιμα στην κατηγορία «Διασκέδαση» και μπορεί να υπάρχει μόνο μία διαθέσιμη στοιχηματική αγορά, αλλά οι επιλογές στοιχηματισμού είναι πολλές, όσες και οι υποψήφιες Μις Κόσμος.

Σύμφωνα με τη Stoiximan και τις σχετικές αποδόσεις, τα μεγάλα φαβορί είναι δύο: η εκπρόσωπος της Γαλλίας και η εκπρόσωπος των Φιλιππίνων. Και οι δύο έχουν απόδοση 8.00, γεγονός που σημαίνει ότι είναι μεν τα φαβορί, αλλά υπόσχονται αρκετά κέρδη σε όσους ρισκάρουν πάνω τους. Η επόμενη δυάδα, με απόδοση 10.00 είναι οι εκπρόσωποι της Ρωσίας και της Αυστρίας, ενώ την πεντάδα των φαβορί κλείνει η εκπρόσωπος του Καναδά, με απόδοση 12.00.

Οι παραπάνω επιλογές είναι αυτές με τις χαμηλότερες αποδόσεις (επομένως και τα μεγαλύτερα φαβορί), αλλά οι επιλογές δεν τελειώνουν, ειδικά για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο παραπάνω. Αυτοί οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά υποψηφίων με απόδοση από το 15.00 έως το 40.00 ή να επιλέξουν απευθείας κάποιο από τα αουτσάιντερ που ενδεχομένως κάνει την έκπληξη και τους ανταμείψει με πολλά περισσότερα κέρδη. Τα σημεία αυτά συνοδεύονται από αποδόσεις έως και 70.00 και, ενώ δεν είναι και πολύ πιθανό να επαληθευθούν, δεν αποκλείεται στο τέλος να κάνουν την έκπληξη.

Όσοι είναι διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν σε κάτι εντελώς διαφορετικό λοιπόν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στη Stoiximan και να επιλέξουν ένα από τα σημεία των καλλιστείων για τη Μις Κόσμος 2018. Ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους για να το ψάξουν λίγο παραπάνω είναι αρκετός και μπορούν να εκμεταλλευτούν την έμπνευσή τους για να στοιχηματίσουν σε σημεία με αρκετά μεγάλες αποδόσεις.

Relevant news