Με μικρό ρίσκο από την Λευκορωσία και την Σουηδία

Καλημέρα φίλες και φίλοι των σπορ!!Έφτασε και το σαββατοκύριακο σιγά σιγά, με την έναρξη ενός, υπό προϋποθέσεις, πλούσιου αγωνιστικά τριημέρου που τουλάχιστον αυτή τη φορά, ακόμα κι εν μέσω πανδημίας, μας προσφέρει κάποιες επιλογές που μας αρέσουν. Σήμερα έχουμε Μπουρουντί, Λευκορωσία σε διπλή δόση, δηλαδή Ρεζέρβες και Πρέμιερ Λιγκ και έναν φιλικό αγώνα. Οι αποδόσεις είναι καλές, οι επιλογές προέρχονται από πρωταθλήματα που μας αρέσουν και αν μη τι άλλο, δίνουν πολλές λεπτομέρειες για να καταλήξουμε στο ποντάρισμά μας. Η χθεσινή επιλογή πολλών παικτών να στηρίξουν την Νέμαν 2, την ρεζέρβα ουσιαστικά της πρώτης ομάδα της Νέμαν και δη στα γκολ ήταν ολόσωστη, 5-2 διέλυσε την Μπελσίνα 2 και οι πρώτες ομάδες τους παίζουν σήμερα. Εμείς, λόγω του μικρότερου στοιχηματισμού αυτών των αγώνων, θα πάμε με τις ρεζέρβες και σήμερα ενώ θα μας απασχολήσει από τις συνολικά 2 επιλογές που έχουμε και το φιλικό παιχνίδι της Λαντσκρόνα με την Εσκίλσμινε. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις:

Γκοροντέγια β’ – Δυναμό Μινσκ β΄(13:30):

Ξεκινάμε από των αγώνα της Γκοροντέγια που υποδέχεται την Δυναμό Μινσκ ενώ να τονίσω για τελευταία φορά ότι πρόκειται για τις δεύτερες ομάδες των πρώτων της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γκοροντέγια β΄ βρίσκεται σε κακή κατάσταση ούσα στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό και 8 γκολ παθητικό. Έχει καταφέρει να σκοράρει μόνο σε έναν αγώνα ένα μόλις γκολ! Επίδοση που αν μη τι άλλο είναι η χειρότερη ακόμα και για την πρώτη κατηγορία. Δεν βρήκε το αντίδοτο που θα της έδινε μέχρι τώρα την βελτίωση που επιθυμεί. Πιστεύω δε θα το βρει ούτε τώρα. Παίζει με μια ομάδα που είναι ως τώρα πολύ ανώτερή της, είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες και συντελεστή 5-2 υπέρ της. Βάσει παράδοσης επικρατεί της Γκοροντέγια και μάλιστα και φέτος αλλά και στους μεταξύ τους αγώνες σκοράρει και βάζει αρκετά γκολ. Η Γκοροντέγια έχει ένα 4-0 στην πλάτη της κι ένα 4-1 δίχως να μπορεί να σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η Δυναμό έχει καλή άμυνα και θα την στηρίξουμε. 2+over 2.5 στο 1.53 (Novibet).

Λαντσκρόνα-Εσκίλσμινε (14:00):

Σχεδόν παράλληλα θα παρακολουθούμε και τον αγώνα της Σουηδίας, η οποία σε δύο μήνες, αν όλα πάνε καλά θα μας δώσει αγώνες. Προς το παρόν θα μείνουμε στα φιλικά της στα οποία έχουν απλωθεί σκιές, καθώς μόλις πριν λίγες μέρες μάθαμε για το χειραγωγημένο παιχνίδι της Εσκίλστουνα ΙΙ όπως παραδέχθηκαν παίκτες της. Ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, να σκοράρουν και οι δύο, όπως συνηθίζουν και  να μας χαρίσουν θέαμα. Η Λαντσκρόνα, που αγωνίζεται στην Γ’ τη τάξει κατηγορία, για την ακρίβεια στην 1η κατηγορία  του νότου της χώρας, σκοράρει δύο γκολ κατά μέσο όρο τόσο στα φιλικά της όσο και στους αγώνες της με την Εσκίλσμινε, η οποία έχει κακή άμυνα, αλλά καλή επίθεση και θα παίξει και φέτος στην ίδια κατηγορία με την αντίπαλό της. Ίσως ένα γκολ το έχει και αυτή σε αυτό το φιλικό. Γενικά, στα φιλικά στην Σουηδία μπαίνουν  βροχή τα γκολ. Θα τολμήσουμε για το λόγο αυτό παιχνίδι με τα γκολ. Λαντσκρόνα over 1.5 γκολ στο 1.50 (interwetten). Καλή τύχη!!

Relevant news